|
|||||||
| ثبت نام | آمار فعالیت | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده | بازي آنلاين |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
|
|
#1 |
|
مدیریت کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() در این تاپیک قصد داریم کسانی که احتیاج به دعوتنامه پرشین گیگ دارند برایشان فراهم کنیم این عضویت در این سایت فقط از طریق دعوتنامه صورت میگیرد و این دعوتنامه را کسانی در اختیار دارند که در آن سایت عضو هستند پرشین گیگ چیست ؟ پرشین گیگ بزرگترین سرویس دهنده فضای وب فارسی (هاستینگ) است. اگر از قدیمیتر ها و حرفه ای های وب بپرسید، پی جی را مخزنی آنلاین، مطمئن و سریع برای فایل ها و اطلاعات شان معرفی خواهند کرد. به هر حال گروه حرفه ای هستید یا از قوم قدیمی ها، پرشین گیگ خانه ای برای شماست تاسیس پرشین گیگ در زمانی خاص روی داد تعداد کاربران اینترنتی به سرعت رو به افزایش بود، حرفه ای ها و وب-کارها مشغول تولید محتوای آموزشی در اینترنت بودند، و وبلاگ نویسی و وبلاگ خوانی در اوج محبوبیت بود. در آن شرایط، موانعی نیز وجود داشت نبود سرویس فضای رایگان وب برای کاربران فارسی زبان از مهمترین این موارد بود. با راه اندازی سایت پرشین گیگ در بهمن ماه ۱۳۸۳، بنای سرویس قدرتمند و رایگان فضای وب فارسی گذاشته شد. در مدت کوتاهی دعوت نامه های پرشین گیگ دست به دست بین کاربران اینترنت پخش می شد. مدیر پرشین گیگ یکی یکی، و کاربران عزیزمان دسته دسته متخصصین و وبلاگ نویسان را به عضویت دعوت می کنند. حال انکه با راه اندازی «سرویس وب سایت» پرشین گیگ، اکنون همه کاربرانمان می توانند صاحب یک وب سایت شخصی شوند. شما میتوانید اکنون در این تاپیک درخواستهای خود را مطرح نموده تا بتوانید به آسانی این دعوتنامه را دریافت نمایید نکته : توجه داشته باشید که پرشین گیگ دعوت نامه ها را به Email هر فرد می فرستد پس در نتیجه داشتن ایمیل لازم است پس لطف کنید در درخواست هاتون یک Email معتبر قرار دهید موفق باشید ویرایش توسط S.M.T.F : 06-16-2009 در ساعت 05:48 AM دلیل: اضافه کردن نکته |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر جدید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
قربان سلام
شدید به دعوتنامه نیاز دارم ولی تا حالا موفق نشدم , شدیدا لطف میکنی اگر یکیشو واسم ارسال کنی ممنون |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر جدید
با سلام لطفا براي من هم اگر مي شود يك دعوت نامه را بفرستيد
با تشكر |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیریت کل سایت
شما دوست عزیز اگر لطف کنید Email تون رو قرار بدید ممنون میشم
پرشین گیگ دعوتنامه شما رو به ایمیل تون ارسال میکنه موفق باشید ویرایش توسط S.M.T.F : 06-23-2009 در ساعت 09:11 PM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر جدید
با سلام لطفا براي من هم اگر مي شود يك دعوت نامه را بفرستيد
با تشكر Email: [Only registered and activated users can see links. ] ویرایش توسط saeid70 : 06-22-2009 در ساعت 08:19 AM |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیریت کل سایت
نقل قول:
موفق باشید |
|
|
|
|
| کاربر ذيل به خاطر این پست مفيد از S.M.T.F تشکر کرده است : |
|
|
#7 |
|
کاربر جدید
ویرایش توسط hamedsr : 06-27-2009 در ساعت 02:49 PM |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
مدیریت کل سایت
نقل قول:
موفق باشید |
|
|
|
|
| کاربر ذيل به خاطر این پست مفيد از S.M.T.F تشکر کرده است : |
|
|
#9 |
|
کاربر جدید
سلام من دعوتنامه پرشین گیگ رو میخواستم اگه میشه لطف کنید برام بفرستید ممنون میشم
ایمیل من arsa_k12
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر جدید
ببخشید ایمیلمو تصحیح میکنم اشتباه شد parsa_k39