|
|||||||
| ثبت نام | آمار فعالیت | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده | بازي آنلاين |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
|
|
#1 |
|
مدیریت کل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام
![]() دمونوید یکی از قدرتمندترین سایتهای تورنت است که شما میتوانید انواع و اقسام فایلهای مختلف از فایلهای صوتی و تصویری مختلف گرفته تا نرم افزارهای مختلف و کلا هر چیز قابل دانلودی را شما میتوانید در این سایت تورنت بیابید اما شما برای دسترسی به این فایلهای عظیم باید در این سایت عضو شوید عضویت در سایت دمونوید عضویت در سایت دمونوید به دو صورت انجام میشود 1. در برخی از روزهای ماه به صورت کاملا اتفاقی این سایت قسمت رجیستری خود را باز میکند و شما به راحتی میتوانید در این سایت عضو شوید و از امکانات بسیار عالی آن بهره مند شوید 2. ولی این اتفاق در برخی از ماهها فقط چند ساعت در ماه اتفاق می افتد و برای عضویت کسانی که در این سایت عضویت دارند باید برای شما دعوتنامه ارسال نمایند از این رو در این تاپیک قصد داریم کسانی که احتیاج به دعوتنامه سایت قدرتمند دمونوید دارند درخواستهایشان را ارسال نمایند تا برای آنها دعوتنامه عضویت ارسال نماییم توجه 1. لطفا برای درخواست دعوتنامه ایمیل خود را قرار ندهید و دعوتنامه شما از طریق پیغام خصوصی برای شما ارسال خواهد شد و شما برای گرفتن دعوتنامه حتما باید به فروم مراجعه نمایید 2. توجه داشته باشید که با توجه به محدود بودن دعوتنامه ها دوستانی که دعوتنامه میگیرند اگر علاقه مند بودند میتوانند برای سایر دوستان نیز دعوتنامه ارسال نمایند 3. ممکن است برای دریافت دعوتنامه چند روزی معطل شوید چون همیشه امکان دریافت دعوتنامه برای اعضاء نیز میسر نیست و هر چند روز یک بار ارسال دعوتنامه را برای اعضاء باز میکنند موفق باشید ویرایش توسط S.M.T.F : 08-21-2009 در ساعت 07:28 AM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر جدید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
درخواست
سلام - من برای عضویت در سایت تورنت دعوتنامه نیاز دارم . تشکر
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیریت کل سایت
با پیام خصوصی برای شما ارسال شد
موفق و موید باشید |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر جدید
سلام - من برای عضویت در سایت تورنت دعوتنامه نیاز دارم . تشکر
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیریت کل سایت
براتون با پیام خصوصی فرستادم
![]() ![]() موفق باشید |
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر جدید
اگه لطف کنید برای من هم بفرستید با تشکر
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیریت کل سایت
برای شما هم با پیام خصوصی ارسال شد
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیريت ارشد
سلام محمد جان
بفرست واسه منم ... ببینم چیه تاحالا نشنیده بودم اسمشو ... ما که 1000 تا سایت عضویم اینم روش ... اصلا ببین محمد جان هر دعوتنامه ای داری واسه من بفرست ![]() من پایه همشون هستم
![]() The Iranian Expert Society www.MyExpert.Ir
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیریت کل سایت
نقل قول:
شانست همین الان بسته است همه دعوتنامه ها هم توی کنترل پنل دمونوید م هست به محض اینکه باز شد برات میفرستم شرمنده ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
مدیریت کل سایت
نقل قول:
در مورد دعوتنامه هم همون sms بود و پرشین گیگ و پارسا اسپیس که فکر کنم برات فرستادم کلوب هم فکر میکنم عضو باشی خودت ![]() ![]() موفق باشی |
|
|
|
|
![]() |
| اضافه کردن این تاپیک به یک سایت اشتراکگذاری لینک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
|
|